Grand logo2013

Ankomst och tillgänglighet

Parkering: Det finns parkeringsmöjligheter framför huvudingången på Biskopsgatan 28 samt på torget mittemot och längs de närliggande gatorna. Avgift tillkommer.

Ingång: Framför huvudingången på Biskopsgatan 28 finns fyra trappsteg och en brant ramp som passar för barnvagnar.

Rullstolstillgänglighet: En ramp mot Runebergsparken leder till restaurang Rafael’s Steakhouse, där det finns en rullstolshiss för tillgång till Grands entréaula. Samma ramp leder också till en bakdörr till Grands aula, som används främst när restaurangen är stängd. Kontakta arrangören för att använda bakdörren. För tillgång till andra våningen med Grand-salen, foajén och kabinetten finns en trapphiss (max 220 kg).

Toaletter: En tillgänglig unisextoalett finns i aulan. På första våningen finns ytterligare två unisextoaletter. Dessutom finns två mindre damtoaletter och två mindre herrtoaletter på andra våningen.

Teater- och konsertsalen: Det finns möjlighet att reservera plats för rullstolar vid parkettens första rad via Grand-Salens vänstra ingång. Tröskeln till salen är cirka 2 cm hög.

Kabinetten och foajén: Kabinetten och foajén är tillgängliga under Grands öppettider. Vid andra tillfällen, vänligen kontakta arrangören på förhand. Alla kabinett har en tröskel på cirka 2 cm.

Ledarhundar: Ledarhundar är välkomna.I aulan är hundar tillåtna.

Kontakt: För assistans, kontakta Luckan på telefon 019 582 002 (må–fre kl. 10–17). Vid kvälls- eller helgevenemang, kontakta arrangören enligt de angivna kontaktuppgifterna.