Grand logo2013

Saapuminen ja saavutettavuus

Parkki: Parkkipaikkoja löytyy toiselta puolelta toria sekä Grandin viereistiltä kaduilta. Nämä parkkipaikat maksullisia.

Sisäänkäynti: Grandin pääsisäänkäynnille on neljä rappusta (kaide löytyy) ja jyrkkä ramppi, joka soveltuu lastenrattaille.

Liikuntarajoitteinen saavutettavuus: Loiva ramppi Ruuneberginpuiston laidalla johtaa ravintola Rafael´s Steakhouse:in sisääntulolle. Ravintolan keittiön vieressä on pyörätuolihissi jonka avulla pääsee Grandin aulaan. Sama ramppi johtaa ravintolan terassin kautta Grandin takaovelle, tätä sisääntuloa käytetään jos ravintola on suljettu. Grandin aulasta rappuhissi (max 220kg) johtaa toisen kerroksen lämpiöön ja konserttisaliin sekä juhlatiloihin. Olettehan yhteydessä tapahtuman järjestäjään etukäteen niin suunnittelemme sisääntulonne mahdollisimman helpoksi! 

WC-tilat: Saavutettava unisex WC löytyy Grandin aulasta. Ensimmäisen kerroksen aulan yhteydessä on myös kaksi muuta unisex WC:tä. Lisäksi Lämpiön yhteydessä on kolme lisää naisten WC:tä ja kolme miesten WC:tä.

Teatteri- ja konserttisali: On mahdollista varata pyörätuolipaikkoja parketilta, Grand-salin vasemman sisääntulon kautta. Kynnykset lämpiön- ja salin ovella ovat noin 2 cm korkeat.

Kabinetit ja lämpiö: Kabinetit ja lämpiö ovat saavutettavissa Grandin aukioloaikoina. Muina aikoina olettehan yhteydessä järjestäjään tai Grandin henkilökuntaan etukäteen. Kaikkiin kabinetteihin on noin 2 cm korkea kynnys.

Opaskoirat: Opaskoirat ovat tottakai sallittu. Kaikki koirat ovat tervetulleet Grandin aulaan.

Yhteystiedot: Jos tarvitsette apua, olettehan yhteydessä Grand-Luckanin henkilökuntaan puh 019-582 002 (ma – ke + pe klo. 10 – 16, to klo. 10 – 18). Iltaisin tai viikonloppuisin olettehan yhteydessä etukäteen tai tapahtumajärjestäjään annettujen yhteystietojen mukaisesti.