Elokuu 2019:  Ingrid Biese – Bortom horisonten. Luckan-verkoston taideyhteistyö.

Elokuun taiteilija on Ingrid Biese jonka näyttely ”Bortom horistonten” (Horisontin tuolla puolen oma käännös) on esillä Kulttuuritalo Grandissa koko elokuun aikana. Näyttely on Luckan-verkoston ensimmäinen taideyhteistyö, näyttely oli aikaisemmin keväällä esillä Luckan Helsingfors tiloissa Yrjönkatu 27:ssä.

 

Näin Ingrid itse kertoo näyttelystä, joka on avoin elokuun aikana, arkisin klo 10-17, Kulttuuritalo Grandin aulassa, Piispankatu 28, ilmainen sisäänpääsy.

”Silkki maalaus on intohimoni. Olen maalannut teini-ikäisestä asti, mutta maalaukseni ovat saanneet enemmän näkyvyyttä viimevuosina kiitos sosiaalisten medioiden. Kun en maalaa teen töitä tutkijana ja kirjailijana.

Bortom horisonten” on symboolinen näyttely. Maalaamiseen panostaminen on ollut unelmani – jotakin jota en nähnyt horisontillani. Saan inspiraatiota koko maailmalta, kiitos silkimaalaajien ja taiteilijoiden kansainvälisten verkostojen. Monet maalaukset ovatkin löytäneet uuden kodin aavan meren tuolla puolen.

Silkillä maalaaminen on jotakin aivan erikoista. Värit leviävät ja sekoittuvat kankaalla; ikinä ei aivan tiedä mitä tulee tapahtumaan! Samalla yritän kontroloida jotakin hallitsematonta, kuten silueteistani näkee. Haluan osoittaa kauneuden niissä asioissa joita emme ehkä heti arvosta, kuten kasveissa joita näemme rikkaruohona. Kun niitä katsoo tarkemmin nekin ovat hyvin kauniita omalla tavallaan.”

Instagram: @ingrids_silk_painting