Tammikuu 2019: Nature Morte – Anne Örthén

Anne Örthénin valokuvaharrastus alkoi noin 8 vuotta sitten kun hän ensimmäisen kerran osallistui Hangon kesäyliopiston valokuvauskurssille. Hän innostui valokuvauksesta niin paljon, että aloitti luontovalokuvaajan opiskelut  Axxell kansanopistossa ja vuonna 2017 hän suoritti valokuvaajan perustutkinnon. Sen jälkeen hän on jatkanut opiskelua itsenäisesti sekä kansalaisopiston kursseilla.

”Kuvaan mielelläni maisemia ja puutarhan kasveja. Viime aikoina minua on kuitenkin enemmän kiehtonut luova taidevalokuvaus ja sen myötä onkin syntyneet nämä näytteillä olevat valokuvat erilaisista asetelmista”.

Minusta on ollut hauskaa kuvata asetelmia, koska niitä tehdessäni olen saanut päästää luovuuteni valloilleen, saanut luoda jotain ihan omaa ja käyttää mielikuvitusta ja huumoriakin. Valokuvateokseni asetelmista kertovat menneestä ajasta, kukkien kauneudesta, jostain kadotetusta ja arvoituksellisuudesta. Kauniit vanhat esineet, muodot, värit ja kukat ovat olleet minulle inspiraation lähde” hän toteaa.

Näyttely on avoinna Grandin aulassa 3.-.31.1.2019, arkisin klo 10-17. Tervetuloa!