Se våra videofilmer

Linsén

Linsén är ett mångsidigt och justerbart mötes- och festutrymme. Linsén rymmer upp till 70 personer, men passar också bra för mindre mötesgrupper. Linsén möbleras enligt önskemål, med stolsrader passar utrymmet för större publik, t.ex. vid föredrag, seminarier eller varför inte småskaliga konserter. För 20-45 personers grupper kan utrymmet möbleras i hästskoform, diplomatbord eller långbord.

Linsén har videoprojektor, fibernät och en Bose-ljudåtergivningsanläggning.

Utrymmet har en egen ingång och ligger vägg i vägg med det tillhörande köket, vilket gör Linsén till vårt mest populära festutrymme. Vi hjälper gärna till med planeringen av er fest. Linsén går att sammanfoga med Arlander (30 platser) och Segerstråle (20 platser) till ett enhetligt utrymme som rymmer upp till 100 personer.

Linsén kokous

Arlander

Arlander är ett mötesutrymme för 30 personer. Utrymmet passar utmärkt för t.ex. grupparbeten. Utrymmet är möblerat med historiska Alvar Aalto träbord och läderstolar. För att väga upp det historiska pryds fönstren med färggranna gardiner från Svenskt Tenn.

I utrymmet finns dataprojektor och fibernät.

Arlander går att sammanfoga med Linsén (70 platser) och Segerstråle (20 platser) till ett enhetligt utrymme som rymmer upp till 100 personer.

20170105_160902

Segerstråle

Segerstråle har 20 platser. Segerstråle kan kombineras med Arlander (35 platser) och Linsén (70 personer) och bildar då ett enhetligt utrymme för upp till 100 personer.

Segerstråle har dataprojektor och fibernät.

tilat-alasivu-kabinetit-valikko-linsen

Wahlroos

Wahlroos är vårt minsta mötesutrymme. Det hemtrevliga rummet har plats för 6-8 personer och har tv-dataprojektor och fibernät.

wahlroos_2

Terrassen

Terrassen rymmer 28 personer och har en fin utsikt över Runebergsparken och torget.

Terrassen har dataprojektor och fibernät.

terassen_2017