Se våra videofilmer

Linsén

Linsén är ett mångsidigt och justerbart mötes- och festutrymme. Linsén rymmer upp till 70 personer, men passar också bra för mindre mötesgrupper. Linsén möbleras enligt önskemål, med stolsrader passar utrymmet för större publik, t.ex. vid föredrag, seminarier eller varför inte småskaliga konserter. För 20-45 personers grupper kan utrymmet möbleras i hästsko-, diplomat- eller långbord.

Linsén har videoprojektor, bläddertavla, wifi och en ljudåtergivningsanläggning.

Utrymmet har en egen ingång och ligger vägg i vägg med det tillhörande köket, vilket gör Linsén till vårt mest populära festutrymme. Vi hjälper gärna till med planeringen av er fest. Linsén går att sammanfoga med kabinett Arlander (30platser) och Segerstråle (20 platser) till ett enhetligt utrymme som rymmer upp till 120 personer.

Linsén kokous

Arlander

Kabinett Arlander är ett mötesutrymme för 30 personer. Utrymmet passar utmärkt för t.ex. grupparbeten. Utrymmet är möblerat med historiska Alvar Aalto träbord och läderstolar. För att väga upp det historiska så pryds fönstren med färggranna gardiner från Svenskt Tenn.

I utrymmet finns dataprojektor, bläddertavla och wifi

Arlander går att sammanfoga med kabinett Linsén (70 platser) och Segerstråle (20 platser) till ett enhetligt utrymme som rymmer upp till 120 personer.

20170105_160902

Segerstråle

Kabinett Segerstråle har 20 platser. Kabinettet kan kombineras med kabinetten Arlander (35 platser) och Linsén (70 personer) och bildar då ett enhetligt utrymme för upp till 120 personer.

Segerstråle har dataprojektor, bläddertavla och wifi.

tilat-alasivu-kabinetit-valikko-linsen

Wahlroos

Kabinett Wahlroos är vårt minsta kabinett. Det hemtrevliga kabinettet har plats för 6-8 personer. Kabinettet har tv-dataprojektor, bläddertavla och wifi.

wahlroos_2

Terrassen

Terrassen rymmer 28 personer och har en fin utsikt över Runebergsparken och torget.

Terrassen har dataprojektor, bläddertavla och wifi.

terassen_2017