• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

PERUUNTUNUT: Swing à Paris – Tia Cohen avec Antti Sarpila

Konsertti on peruuntunut. Tiketti (www.tiketti.fi) ilmoittaa toimintaohjeet lipputilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.


Swing ja Pariisi, mikä ihana yhdistelmä. Edith Piaf, Charles Aznavour, Jaques Brel, Serge Lama. Tia Cohen & Antti Sarpila. Voiko tyylikkäämpää olla? Lisätään vielä ripaus Jazzia, niin homma on selvä! Emme malta odottaa, että nämä kaksi upeaa solistia jakavat lavan yhteisessä konserttisarjassa.

Antti Sarpila on yksi harvoja kansainvälisesti tunnettuja jazzmuusikoitamme. Kotimaa on edelleen Suomi, mutta estradina koko maapallo. Antti on nykyään kysytty solistivieras jazzympyröissä eri puolilla maailmaa.

Tia Cohen on Suomen ainut aito Pariisitar jonka  on yli 10 vuotta kiertänyt maata esittäen ranskalaisia chansoneja, kuten Edith Piafia ja Charles Aznavouria.

Nämä kaksi upeaa artistia konsertoivat ympäri maata, upealla ja ainutlaatuisella konsertti kokonaisuudella. He ovat valmistaneet kokonaisvaltaisen illan ranskalaisen ja Swing  musiikin ystäville, johon sisältyy niin teatterillisia kuin audiovisuaalisia osia.

Liput: Peruslippu 64 €, opiskelija, eläkeläinen, varusmies, työtön 33 €. Liput Tiketistä (www.tiketti.fi) tai Kulttuuritalo Grandista (Piispankatu 28, Porvoo, arkisin klo 10-17).

Konsertti on siirtynyt ajankohdasta 17.4.2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan tähän uuteen ajankohtaan.


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan