• 019 582 002
  • luckan@grand.fi
  • Öppet må-fre kl 10-17

FLYTTAR: Charles Plogman – Små stunder

Konserten 5.10.2021 är avbokad och flyttar till 22.3.2022. Redan köpta biljetter går som sådana till det nya konsertdatumet.


Charles Plogman är sångare-låtskrivare och musiker. Hans 40-årsjubileumsturné blir verklighet inkommande höst. Charles blev landsomfattande artist på heltid år 1999 och han har bla fått Schlager-Finlandia -priset och flera av hans finskspråkiga skivor har överskridit gränsen för guldskiva i sålda exemplar.  De första 20 åren medverkade Charles i orkestrarna Styrox, Amore, Stig Snickars orkester samt Charlies. Parallellt med den finska karriären har Charles hela tiden med jämna mellanrum återkommit till rötterna. Under de senaste åren har samarbetet med Tommys och Thomas Enroth aktiverats, och även nya svenska inspelningar har getts ut.

Nu finns ett enastående tillfälle att få uppleva Charles uppträda med låtar från de tidigare svenska inspelningarna, bl.a. Sommaren för mig, Din dag, En liten del av charmen, En härlig sommardag, En längtan, Fröken solsken och Replot brovalsen. Den mera akustiska orkesteruppsättningen lämnar utrymme för tolkning av texterna i de nya arrangemangen. En stor portion av nostalgiska små stunder utlovas.

I orkestern spelar:
Thomas Enroth: piano, dragspel
Krista Kairaneva: flöjt, fiol, melodica, slagverk
Janne Hyöty: gitarr, bas

Längd: ca. 1 h 50 min inklusive paus

Biljetter: normal 29 €, pensionärer 27 €, studeranden och barn 25 €.
Boka din biljett via Netticket www.netticket.fi eller via Kulturhuset Grand (Biskopsgatan 28, Borgå, vardagar kl 10-17), tel. 019 582 002, luckan@grand.fi

 

 


Event Booking Form

About Post Author

Grand Pia