Taidenäyttelyt Kulttuuritalo Grandissa vuonna 2021

Kulttuuritalo Grand haluaa tarjota näyttelytilaa niin ammatti- kuin amatööritaiteilijoille. Mahdolliset taidenäyttelyä toivovat henkilöt voivat hakea näyttelyaikaa seuraavasti:

Hakemus vuodelle 2021
Hakemusten tulee olla Kulttuuritalo Grandissa viimeistään 30.9.2020. Hakemuksen voi lähettää kirjeitse tai jättää henkilökohtaisesti osoitteeseen Kulttuuritalo Grand, Piispankatu 28, 06100 Porvoo, tai lähettää sähköpostitse osoitteeseen luckan@grand.fi. Vapaamuotoisesta hakemuksesta tulee ilmetä hakijan nimi, yhteystiedot ja minkälaisesta näyttelystä on kysymys sekä toivomus näyttelyn ajankohdasta (kuukaudesta). Lisäksi hakemukseen liitetään CV ja kuvaesimerkkejä taiteilijan töistä.

Raati
Raati valitsee vuoden näytteilleasettajat. Raati muodostuu seuraavista henkilöistä: Leena Stolzmann, Porvoon Taidekoulun entinen rehtori, Anne Laitinen, Sipoon kunnan kulttuuripalveluiden johtaja sekä Anne Johansson Padilla, Kulttuuritalo Grandin toiminnanjohtaja.

Päätös
Tieto valinnoista ilmoitetaan lokakuun lopussa 2020.

Näyttelytila
Näyttelytilana toimii Grandin aula. Aula on avoinna arkisin klo 10–17. Grand on suljettu joululomien ja heinäkuun ajan. Eteisen näyttelytila tarjotaan ensisijaisesti lasten ja nuorten näyttelyille.

Vuokra
Grand ei veloita näyttelytilasta vuokraa, mutta myydyistä töistä maksetaan Grandille erikseen sovittu myyntiprovisio.

Lisätietoja:
Anne Johansson Padilla, anne.padilla@grand.fi, puh. 019 582 002 (Grand-Luckan) tai 040 510 1775.