Katso videomme

Linsén

Linsén on monipuolinen ja hyvin muunneltavissa oleva kokous- ja juhlatila. Linséniin mahtuu 50 henkilöä, mutta soveltuu myös pienemmille kokousryhmille. Tuolirivein tila soveltuu myös suurelle yleisölle esim. esitelmiä ja seminaareja varten. Luokkamuoto, U-pöytä, pitkä kokouspöytä tai diplomaattipöytä onnistuvat mainiosti 30-45 hengen ryhmille.

Linsénissä on dataprojektori, valokuituverkko ja Bose-äänentoistolaite.

Tilaan on oma sisäänkäynti ja suora yhteys keittiöön. Näiden ansiosta Linsén on suosituin juhlatilamme. Autamme mielellämme juhlienne suunnittelussa.

Linsén on yhdistettävissä viereiseen tilaan Arlander (30 paikkaa), jolloin muodostuu jopa 80 henkilön yhtenäinen tila.

linsen-mötet

Arlander

Arlander on 30 henkilön tila. Tila on kalustettu historiallisilla Alvar Aallon pöydillä ja nahkatuoleilla. Vastapainoksi huoneessa on värikkäät Svensk Tennin verhot, jotka tuovat tilaan ripauksen luovaa energiaa. Tilassa on dataprojektori ja valokuituverkko.

Arlander on yhdistettävissä viereiseen tilaan Linsén (50 paikkaa), jolloin näistä muodostuu yhtenäinen tila jopa 80 henkilölle.

arlander

Lilla

Lilla on 18 henkilön tila, joka sijaitsee sisääntulokerroksessa aulan läheisyydessä. Lilla sopii erinomaisesti pienempiin kokouksiin ja tilaisuuksiin.

Tilassa on dataprojektori ja valokuituverkko.

lilla