Katso videomme

Linsén

Kabinetti Linsén on monipuolinen ja hyvinkin muunneltavissa oleva kokous- ja juhlatila. Linséniin mahtuu jopa 70 henkilöä, mutta soveltuu myös pienemmille kokousryhmille. Linsén-kabinetti rakentuu juuri teidän toiveidenne mukaan. Tuolirivein tila soveltuu suurelle yleisölle esim. esitelmiä ja seminaareja varten. Luokkamuoto, U-pöytä, pitkä kokouspöytä tai diplomaattipöytä onnistuvat mainiosti 30-45 hengen ryhmille.

Linsénissä on dataprojektori, fläppitaulu, wifi ja äänentoistolaite.

Tilaan on oma sisäänkäynti ja suora yhteys keittiöön. Näiden ansiosta Linsén on suosituin juhlatilamme. Autamme mielellämme juhlienne suunnittelussa. Linsén on yhdistettävissä kabinetteihin Arlander (35 paikkaa) ja Segerstråleen (20 paikkaa), jolloin muodostuu jopa 120 henkilön yhtenäinen tila.

linsen-mötet

Arlander

Kabinetti Arlander on 30 henkilön kokoustila. Tilassa on kattoon kiinnitetty dataprojektori, wifi ja fläppitaulu. Tila soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ryhmätyöille. Tila on kalustettu historiallisilla Alvar Aallon pöydillä ja mustilla nahkatuoleilla. Vastapainoksi huoneessa on värikkäät Svensk Tennin verhot, jotka tuovat tilaan ripauksen luovaa energiaa.

Arlanderissa on dataprojektori, fläppitaulu ja wifi.

Arlander on yhdistettavissä kabinetteihin Segerstråle (20 paikkaa) ja Linséniin (70 paikkaa), jolloin kabineteistä muodostuu yhtenäinen tila jopa 120 henkilölle.

20170105_160902

Segerstråle

Kabinetti Segerstråle on suosituin kokoustilamme ja soveltuu noin 20 henkilön kokouksiin. Segerstråle on pitkä kokouspöytä. Tilassa on dataprojektori, fläppitaulu ja wifi.

Kuten viereinen kabinetti Arlander myös Segerstråle on kalustettu Alvar Aallon pöydillä ja mustilla nahkatuoleilla. Aallon suunnittelemat valaisimet ja seinillä olevat Lennart Segerstrålen maalaukset luovat tilaan historiaa kunnioittavan ilmapiirin.

Tilan välittömässä läheisyydässä on pieni pentrykeittiö, jonka kahvinkeitin ja jääkaappi ovat vapaasti käytettävissänne. Segerstråle on yhdistettävissä kabinetteihin Arlander (35 paikkaa) ja Linséniin (70 paikkaa), jolloin kabineteista muodostuu jopa 120 henkilön yhtenäinen tila.

tilat-alasivu-kabinetit-valikko-linsen

Wahlroos

Kabinetti Wahlroos on pienin kabinettimme. Viihtyisään kabinettiin mahtuu 6-8 henkilöä.

Kabinetti soveltuu erinomaisesti haastatteluihin ja muihin henkilökohtaisiin keskusteluihin, hallituksen kokouksiin sekä pienryhmätyöskentelyyn.

Olemme halunneet säilyttää osan Grandin pitkästä historiasta tässä tilassa ja kabinetissa onkin perinteikäs, mutta käytännöllinen sisustus. Tilassa on tv-dataprojektori, fläppitaulu ja wifi.

wahlroos_2

Terassi

Terassi on valoisa kokoustila, jonka ikkunat ovat kolmeen ilmasuuntaan. Niinpä Terassilta on kaunis näköala Runebergin puistolle ja torille. Tilaan mahtuu noin 25 henkilöä.

Terassi soveltuu myös mainiosti brunssille ja pienimuotoisiin juhlatilaisuuksiin.

Tilassa on dataprojektori, fläppitaulu ja wifi.

terassen_2017