Katso videomme

Linsén

Linsén on monipuolinen ja hyvin muunneltavissa oleva kokous- ja juhlatila. Linséniin mahtuu jopa 70 henkilöä, mutta soveltuu myös pienemmille kokousryhmille. Tuolirivein tila soveltuu myös suurelle yleisölle esim. esitelmiä ja seminaareja varten. Luokkamuoto, U-pöytä, pitkä kokouspöytä tai diplomaattipöytä onnistuvat mainiosti 30-45 hengen ryhmille.

Linsénissä on dataprojektori, valokuituverkko ja Bose-äänentoistolaite.

Tilaan on oma sisäänkäynti ja suora yhteys keittiöön. Näiden ansiosta Linsén on suosituin juhlatilamme. Autamme mielellämme juhlienne suunnittelussa. Linsén on yhdistettävissä tiloihin Arlander (30 paikkaa) ja Segerstråleen (20 paikkaa), jolloin muodostuu jopa 100 henkilön yhtenäinen tila.

linsen-mötet

Arlander

Arlander on 30 henkilön tila. Tila on kalustettu historiallisilla Alvar Aallon pöydillä ja nahkatuoleilla. Vastapainoksi huoneessa on värikkäät Svensk Tennin verhot, jotka tuovat tilaan ripauksen luovaa energiaa. Tilassa on dataprojektori ja valokuituverkko.

Arlander on yhdistettävissä tiloihin Segerstråle (20 paikkaa) ja Linséniin (70 paikkaa), jolloin näistä muodostuu yhtenäinen tila jopa 100 henkilölle.

20170105_160902

Segerstråle

Segerstråle on suosituin kokoustilamme ja soveltuu noin 20 henkilön kokouksiin. Segerstrålessa on pitkä kokouspöytä. Tilassa on dataprojektori ja valokuituverkko.

Kuten viereinen tila Arlander myös Segerstråle on kalustettu Alvar Aallon pöydillä ja nahkatuoleilla. Aallon suunnittelemat valaisimet ja seinillä olevat Lennart Segerstrålen maalaukset luovat tilaan historiaa kunnioittavan ilmapiirin.

Tilan välittömässä läheisyydässä on pieni pentrykeittiö, jossa kahvinkeitin ja jääkaappi. Segerstråle on yhdistettävissä tiloihin Arlander (30 paikkaa) ja Linséniin (50 paikkaa), jolloin näistä muodostuu jopa 100 henkilön yhtenäinen tila.

tilat-alasivu-kabinetit-valikko-linsen

Wahlroos

Wahlroos on pienin kokoustilamme. Viihtyisään tilaan mahtuu 6-8 henkilöä.

Wahlroos soveltuu erinomaisesti haastatteluihin ja muihin henkilökohtaisiin keskusteluihin, hallituksen kokouksiin sekä pienryhmätyöskentelyyn.

Olemme halunneet säilyttää osan Grandin pitkästä historiasta ja tässä tilassa onkin perinteikäs, mutta käytännöllinen sisustus. Tilassa on tv-dataprojektori ja valokuituverkko.

wahlroos_2

Terassi

Terassi on valoisa kokoustila, jonka ikkunat ovat kolmeen ilmasuuntaan. Niinpä Terassilta on kaunis näköala Runebergin puistolle ja torille. Tilaan mahtuu noin 25 henkilöä.

Terassi soveltuu myös mainiosti brunssille ja pienimuotoisiin juhlatilaisuuksiin.

Tilassa on dataprojektori ja valokuituverkko.

terassen_2017