Taidenäyttelyt Kulttuuritalo Grandissa vuonna 2020

Kulttuuritalo Grand haluaa tarjota näyttelytilaa niin ammatti- kuin amatööritaiteilijoille. Taidenäyttelyä toivovat henkilöt voivat hakea näyttelyaikaa seuraavasti:

Hakemus vuodelle 2020
Hakemusten tulee olla Kulttuuritalo Grandissa viimeistään 30.9.2019. Hakemuksen voi lähettää kirjeitse tai jättää henkilökohtaisesti osoitteeseen Kulttuuritalo Grand, Piispankatu 28, 06100 Porvoo, tai lähettää sähköpostitse osoitteeseen luckan@grand.fi. Vapaamuotoisesta hakemuksesta tulee ilmetä hakijan nimi, yhteystiedot ja minkälaisesta näyttelystä on kysymys sekä toivomus näyttelyn ajankohdasta (kuukaudesta). Lisäksi hakemukseen liitetään CV ja kuvaesimerkkejä taiteilijan töistä.

Raati
Raati valitsee vuoden näytteilleasettajat. Raati muodostuu seuraavista henkilöistä: Leena Stolzmann, Porvoon Taidekoulun rehtori, Anne Laitinen, Sipoon kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikapäällikkö sekä Nadina Vihinen, Kulttuuritalo Grandin toiminnanjohtaja.

Päätös
Tieto valinnoista ilmoitetaan lokakuun lopussa 2019.

Näyttelytila
Näyttelytilana toimii Grandin aula. Aula on avoinna arkisin klo 10-17. Grand on suljettu joululomien ja heinäkuun ajan. Eteisen näyttelytila tarjotaan ensisijaisesti lasten ja nuorten näyttelyille.

Vuokra
Grand ei veloita näyttelytilasta vuokraa, mutta myydyistä töistä maksetaan Grandille erikseen sovittu myyntiprovisio.

Lisätietoja:
Nadina Vihinen, nadina.vihinen@grand.fi, puh. 019 582 002 (Grand-Luckan) tai 040 845 6133.