• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

SLUTSÅLD – X-Mas Comedy Stand Up

André Wickström, Nisse Hallberg (SVE), Kirsty Armstrong (SVE) och Joacim Björkvall (AX)

Christmas comedy är tillbaka i Borgå! Torsdagen den 17 november blir det en kväll med humor och skratt på Kulturhuset Grand i Borgå. Föreställningen är svenskspråkig. Humorhuset är en ambulerande svenskspråkig stand up klubb som startade hösten 2015, och har sedan dess turnerat runtom i Svenskfinland med fulla hus.

BILJETTER VIA NETTICKET.FI och LUCKAN BORGÅ (vardagar 10-17)

Standardbiljett: 32,50 € (inkl. serviceavgift)
Pensionärsbiljett: 28,50 € (inkl. serviceavgift)
Studerande: 28,50 € (inkl. serviceavgift)

När: 17.11.2022 kl. 19:00
Var: Kulturhuset Grand, Stora Salen
Längd: Ca. 2 h (inklusive paus)

Återköp av biljett endast möjligt om evenemanget inhiberas
Det är förbjudet att filma under föreställningen!
Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar.

 

André Wickström är en av landets absolut mest kända och omtyckta komiker. På hemmaplan har han sedan starten år 1995 turnerat runt på landets stand up klubbar, gjort flera soloshower och medverkat i såväl prisbelönta TV program som i filmer och sketchprogram. Hösten 2005 firade André Wickström 10 år som komiker med soloshowen ”En kvälls grej” på Svenska Teatern i Helsingfors. Showen sågs av över 15.000 personer. År 2015 firade han sin 20-åriga karriär med nya soloshowen ”20 år stand up” på Esbo Stadsteater.

Förutom i både Finland och i Sverige, uppträder André Wickström även i Norge, Danmark, Estland, Irland och på Island. I Sverige ses André ofta på Sveriges mest anrika stand up klubb ”Norra Brunn”, och har även medverkat i otaliga TV program som till exempel ”Parlamentet” och ”Roast på Berns”, samt i den populära svenska TV serien ”Solsidan”. André är också känd för det inhemska humorprogrammet ”Detta om detta” som han gjort ihop med Stan Saanila.

Nisse Hallberg (swe) är utan tvekan en av Sveriges vassaste komiker. Med sin otroliga storytelling-talang har Nisse på rekordtid erövrat inte bara humorsverige, utan även etablerat sig som ett starkt namn i Svenskfinland. Efter genombrottet 2014 har han tagit emot pris på Svenska Stand up galan som Årets nykomling, hunnit göra två soloföreställningar, samt blivit nominerad till så väl Årets manliga komiker som för Årets föreställning med showen Trött. Nu återvänder en av Sveriges absolut roligaste personligheter till Borgå med nya historier att berätta.

Tramsbyxan Kirsty Armstrong (swe) blev nominerad till årets nykomling 2019 och årets kvinnliga komiker 2020 på svenska Standupgalan. Hon har varit programledare både i TV och i Sveriges radio samt stolt skapare av världens äckligaste podcast, Roastpodden. Bitter, tramsig och impulsiv humor utlovas i en explosiv kombo!

Joacim Björkvall är en av Ålands allra hetaste ståuppkomiker just nu (han är också typ den enda) och som sedan han flyttat till Sverige uppträtt på de största standupscenerna RAW Comedy Club och Norra Brunn i Stockholm. Han har även turnerat med Humorlandskampen i Finland. Med en energisk, glad och fängslande scenstil skämtar han gärna om vardagsobservationer och sin bakgrund som ålänning i Sverige. 2017 gjorde han sin första soloföreställning Nationalitetskris där han gjorde upp med sin åländskhet en gång för alla.


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan