• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

Voittajat on the Road

Iikka Kivi
Iikka Kivi on roisin positiivinen kosmonauttikoomikko, jonka jutuissa seilataan vaivattomasti universumin synnystä suoraan virtsaamisen loputtomaan haasteellisuuteen. Vaikka teksti on välillä kipakkaa, kaiken takana häilyy vankkumaton hyväntahtoisuus ja positiivinen mulkoilukulma maailmaan. Iikka on tehnyt komiikkaa ammatikseen usiamman vuojen – niin koomikkona, tuottajana kuin käsikirjoittajanakin. Iikka on YLE:n Naurun tasapaino -stand up -ohjelman voittaja vuodelta 2014.

Jape Grönroos
Tälle kaksosten isälle ei perhe-elämässä mikään ole pyhää, vaan hän päästelee kuin olisi tulossa mutkaan ennen lähtösuoraa, ilman kypärää ja liian pienellä vaihteella. Hän on hiljainen yrittäjä, joka rakentaa talon ilman vasaraa, koska se vaan nyt on helpompaa – tule ja ota selvää, miksi. Kasvattajana hänestä huokuu itseluottamusta, onhan hänellä vaja, jonka takana on nokkosia. Yli kymmenvuotisen uransa aikana Jape on esiintynyt kaikilla Suomen merkittävillä klubeilla, ja myös merkityksettömillä klubeilla.

Matti Patronen
Oulusta ponnistava Matti Patronen on kertakaikkisen kummallinen, ammottavan absurdi ja aivan käsittämättömän hauska mies. Benji-yrittäjänä, Napakympin kisaajana ja rajavartijana aiemmin siipiään kokeillut kuulapää pelaa täysin omilla säännöillään: Matti Patronen on mies joka tulee tenniskentälle luistimet jalassa. Ja voittaa. Matti on klaarannut palkintokaappiinsa myös Vuoden stand up -tulokas – ja Ken on heistä kaikkein hauskin -kisojen pokaalit.

Robert Pettersson
Synkkä. Lunastaja. Muilla sanoilla ei voi kuvailla vuoden 2009 Stand Up Koomikko -tulokasta ja vuoden 2013 Naurun tasapaino -voittajaa. Naurat varmasti, ja myöhemmin häpeät. Roopen esityksen asenne saa slaavilaiset taide-elokuvat näyttämään Bumtsibumilta.

Ken on heistä kaikkein hauskin -finalisti 2009, Vuoden tulokas 2009, Turun klubin Gong Show’n voittaja 2009 sekä Naurun tasapaino -voittaja 2013.


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan