• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

Valma ja Varsinaiset – Laulaja vailla ääntä

Valma & Varsinaiset - Laulaja vailla ääntä
Kuvitettu konsertti, sävelletty kuva

Laulaja vailla ääntä -konserttisarja nostaa esiin vaietun aiheen, häpeän. Konsertti on kuvaus ihmisen kasvusta omaksi itsekseen pitäen sisällään niin kipeitä kohtaamisia kuin ihania oivalluksiakin. Konsertissa koetaan yhtyeen Valma & Varsinaiset musiikkia kuvittaja Virpi Talvitien kuvituksilla maustettuna. Lisäksi Porvoon konserttiin saamme vierailijaksi hulvattoman häpeilemättömän Kalevauva.fi:n.

Valma & Varsinaiset ammentaa suomenkielisiin kappaleisiinsa aineksia kansanmusiikista, popista, folkista ja laulaja-lauluntekijä-perinteestä. Vangitsevasta lavaesiintymisestä ja taidokkaista lauluharmonioistaan tunnettu yhtye koostuu Sibelius-Akatemian kasvateista, nuorista monialaisista muusikoista. Laulaja vailla ääntä on yhtyeen kolmannen albumin julkaisukiertue.

Vilma Talvitie - laulu, piano
Laura Kuisma - viulu, laulu
Sannis Sundström - viulu, laulu
Reetta Kuisma - kontrabasso, laulu
Riku Kantola - kitara, laulu
Virpi Talvitie - kuvitus

www.varsinaiset.com

Liput alkaen 20€ lippu.fi:n sekä Grandin kautta.

Kalevauva.fi
Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama nykypäivän trubaduuriyhtye, jonka ohjelmisto on kerätty suoraan kansan suusta – vauva.fi-foorumilta. Kappaleiden sanoitukset ovat napattu tältä internetin suositulta keskustelupalstalta ja sävelletty yhtyeen toimesta tunnelman mukaiseksi.

“Kalevauva.fi kertoo yhteiskunnastamme enemmän kuin sata akateemista tutkimusta.”

Tuntematon kommentoija Hs.fi -keskustelussa.


www.kalevauva.fi

 

Kuvittaja Virpi Talvitie on uransa aikana kuvittanut lähes sata kirjaa, sekä lapsille että aikuisille. Hänelle on myönnetty Finlandia Junior -palkinto satukirjan kuvituksesta (2006), WSOY:n Kirjallisuussäätiön tunnustuspalkinto “lapsia ja aikuisia puhuttelevasta kuvallisesta ilmaisusta” (2010) ja Pro Finlandia -mitali (2016). Virpin kuvitustaidetta on ollut laajasti esillä sekä kotimaisissa että kansainvälisissä näyttelyissä. Viime vuosina hän on tehnyt myös useita konserttikuvitusprojekteja, jotka liittyvät hänen kuvittamiinsa sekä lapsille että aikuisille suunnattuihin kaunokirjallisiin teksteihin.


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan