• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

Tessa Virta orkesteri feat. Mikko Pettinen “Svengaava ilta”

Jazzklassikoita lokakuun pimenevässä illassa. Aistikas pianisti-laulaja Tessa Virta tuo Grandiin mukanaan eturivin muusikoita nostattaen tunnelman huippuunsa rakastetuilla melodisen svengaavilla jazzklassikoilla.

Tessa Virta Orkesterin monipuoliset muusikot vahvistettuna Mikko Pettisellä laulavat ja soittavat mm. Nat "King" Cole Trion, Louis Armstrongin ja Ella Fitzgeraldin säveliä Erik Lindströmiä unohtamatta.

Orkesterin muodostaa:
Tessa Virta - piano ja laulu
Olli Peuhu - kontrabasso (ja laulu)
Petri Krzywacki - kitara (ja laulu)
Kepa Kettunen
- rummut
Mikko Pettinen - trumpetti (ja laulu)

Konsertin kesto noin 80 min, ei väliaikaa.

Liput: Peruslippu 30 €, eläkeläinen 27 €, opiskelija, työtön ja lapsi alle 18 vuotta 20 €, Lippupisteestä www.lippu.fi tai Kulttuuritalo Grandin kautta (Piispankatu 28, Porvoo), arkisin klo 10-17.

Katso video TÄSTÄ!

TESSA VIRTA BIO
Musiikkialan monitaituri, porvoolainen pianisti-laulaja, säveltäjä ja sovittaja Tessa Virta on on saavuttanut suurta suosiota lämminhenkisillä ja mukaansa tempaavilla esiintymisillään jo vuodesta 1990 ja tullut tunnetuksi lukuisten eturivin artistien orkesterinjohtajana. Hän on valmistunut Sibelius-Akatemian Jazz-osastolta musiikin maisteriksi vuonna 2006 ja julkaissut neljä omaa albumia. Tessa Virta Orkesterin viimeisin albumi ”Joulun tähdet” valittiin vuoden 2020 joululevyksi. Tessa Virta on tehnyt myös sävellyksiä ja sovituksia useille eri kokoonpanoille ja omat sävellyskonsertit Virralla on ollut muun muassa Jyväskylä Sinfonian kanssa. Porvoon kaupungin vuoden Taiteilija-apuraha myönnettiin Tessa Virralle vuonna 2018. www.tessavirta.net


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan