• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

PERUUTETTU: Swing à Paris – Tia Cohen avec Antti Sarpila – SIIRTYY 18.9.2021

Konsertti on peruuntunut ja siirtyy ajankohdalle 18.9.2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan.


Swing ja Pariisi, mikä ihana yhdistelmä. Edith Piaf, Charles Aznavour, Jaques Brel, Serge Lama. Tia Cohen & Antti Sarpila. Voiko tyylikkäämpää olla? Lisätään vielä ripaus Jazzia, niin homma on selvä! Emme malta odottaa, että nämä kaksi upeaa solistia jakavat lavan yhteisessä konserttisarjassa.

Antti Sarpila on yksi harvoja kansainvälisesti tunnettuja jazzmuusikoitamme. Kotimaa on edelleen Suomi, mutta estradina koko maapallo. Antti on nykyään kysytty solistivieras jazzympyröissä eri puolilla maailmaa.

Tia Cohen on Suomen ainut aito Pariisitar jonka  on yli 10 vuotta kiertänyt maata esittäen ranskalaisia chansoneja, kuten Edith Piafia ja Charles Aznavouria.

Nämä kaksi upeaa artistia konsertoivat ympäri maata, upealla ja ainutlaatuisella konsertti kokonaisuudella. He ovat valmistaneet kokonaisvaltaisen illan ranskalaisen ja Swing  musiikin ystäville, johon sisältyy niin teatterillisia kuin audiovisuaalisia osia.

Liput: Peruslippu 64 €, opiskelija, eläkeläinen, varusmies, työtön 33 €. Liput Tiketistä www.tiketti.fi) tai Kulttuuritalo Grandista (Piispankatu 28, Porvoo, arkisin klo 10-17).

Huomioi toisia vieraita ja suosituksia!

  • Jää sairaana kotiin
  • Pidä turvaväli, pese kädet ja käytä käsidesiä
  • Edellytämme, että käytät kasvomaskia tiloissamme
  • Tiloissamme sallimme ainoastaan viranomaisten suosittelemat kävijämäärät. Numeroituja paikkalippuja ei ole ja olemme merkinneet käytöstä poistetut paikat selvästi. Salissa saa istua seuralaisensa kanssa vierekkäin, mutta muihin tulee pitää kahden penkin väli, eikä suoraan kenenkään edessä tai takana saa istua.
  • Voit ottaa päällysvaatteesi mukaan saliin ja pitää ne sylissäsi tai lähimmällä tyhjällä istuimella
  • Henkilökuntamme on paikalla valvomassa, että turvavälit pysyvät niin salissa kuin muissa tiloissa


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan