• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

PERUUTETTU: Gary Moore Tribute – Antti Kajander & The Spanish Castle

Konsertti on peruuntunut ja siirtyy uudelle ajankohdalle, joka ilmoitetaan myöhemmin. Järjestäjä on yhteydessä kaikkiin lipun ostaneisiin.


"Still Got The Blues" - Gary Moore Tribuutti. Kitaristi Antti Kajander nousee Kulttuuritalo Grandin lavalle arvostetun espanjalaisen bändinsä The Spanish Castlen kanssa juhlistamaan Gary Mooren musiikkia tässä ainutlaatuisessa konsertissa. Konsertin materiaali tulee koostumaan kitaravirtuoosi Mooren bluesimmasta soolotuotannosta höystettynä muutamilla Thin Lizzy -kappaleilla.

Antti Kajander on aikoinaan Englannissa kitaraoppinsa saanut kitaristi sekä laulaja. Kajander on esiintynyt mm. The Whon Quadrophenia -albumista dramatisoidun teatteriversion maailmanensi-illassa Cardiffin kaupunginteatterissa sekä vaikuttanut Lontoon blues-, rock- ja jazzpiireissä.

The Spanish Castlen muodostavat Kajanderin lisäksi kaksi Andalucian työllistetyimpiin kuuluvaa muusikkoa, venezuelalainen rumpali Marcos Hostos sekä espanjalainen basisti Cañon Bass. The Spanish Castle aloitti keikkailu-uransa muutama vuosi sitten "Hendrix-bändinä" ja on sen jälkeen julkaissut yhden EP:n verran omaa musiikkia. Tämän vuoden helmikuussa bändi nähtiin vihdoin ensi kertaa myös Suomessa.

Loistavat arviot saaneet keikat Lohjan Laurentius-salissa  ja Tuusulan Krapin Pajalla saavat nyt jatkoa, jota blues-diggareiden ei kannata missata. Kulttuuritalo Grandissa bändiä vahvistaa myös kosketinvirtuoosi Ilkka Joronen.

Konsertin kesto noin 1 h 50 min, sis. väliajan

Bändissä soittavat:
Antti Kajander - kitara, laulu
Cañon Bass - basso
Marcos Hostos - rummut
Ilkka Joronen - koskettimet

Liput: 25 €. Lippuja voi ostaa verkkokaupasta:  idlewolf.net/store

Konsertti järjestetään turvallisesti vallitsevien koronasäännösten mukaisesti. Tervetuloa!

Huomioi toisia vieraita ja suosituksia!

  • Jää sairaana kotiin
  • Pidä turvaväli, pese kädet ja käytä käsidesiä
  • Edellytämme, että käytät kasvomaskia tiloissamme
  • Tiloissamme sallimme ainoastaan viranomaisten sallimat kävijämäärät. Numeroituja paikkalippuja ei ole. Olemme merkinneet käytöstä poistetut paikat selvästi. Salissa saa istua seuralaisensa kanssa vierekkäin, mutta muihin tulee pitää kahden penkin väli, eikä suoraan kenenkään edessä tai takana saa istua.
  • Voit ottaa päällysvaatteesi mukaan saliin ja pitää ne sylissäsi tai lähimmällä tyhjällä istuimella
  • Henkilökuntamme on paikalla valvomassa, että turvavälit pysyvät niin salissa kuin muissa tiloissa

 

 


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan