• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

Stand Up! – Wickström, Simola & Eirtovaara

André Wickström
Suomenruotsalainen André Wickström on yksi Suomen tunnetuimmista stand up -koomikoista. Hän on naurattanut yleisöä niin suomeksi kuin ruotsiksikin vuodesta 1995. André on lavalla kuin yhden miehen kokonainen teatterinäytös, joka saattelee ihailtavasti yleisön hienoksi hiotun komiikan syövereihin. Kokemusta on tarttunut lavoilta kaikista Pohjoismaista ja New Yorkista asti. André on myös kirjoittanut kirjan Das Humoristische Manifest – kirja stand up -komiikasta sekä julkaissut kaksi stand up -dvd:tä.

Jussi Simola
Vauhtia, vaarallisia tilanteita ja vartaloharhautuksia stand up -komiikan muodossa jo vuodesta 2004. Forssan liepeillä kasvanut, myöhemmin helsinkiläistynyt Jussi huokuu lempeää energiaa sekä lavalla että sen ulkopuolella. Tämä energinen ja taipuisa vilperi saa nopeasti katsojien naamat korviin asti ulottuvaan virnistykseen, kun alkaa kertoa totuuksia realistisesta vinkkelistään jokapäiväisistä asioista. Kyytiä saavat niin hirvet kuin mummotkin.

Mika Eirtovaara
Mika Eirtovaaran taiteilijadebyytti oli lastentarhan joulujuhlan poron roolissa. Sittemmin hän on yli kymmenvuotisella ammattikoomikon urallaan sekaantunut eläinaiheisiin säännöllisesti. Eirtovaaran “kohkatessa ympäri lavaa” kohtaavat arkirealismi ja surrealismi – tämä fyysinen ja psyykkinen esiintyjä harrastaa keikoillaan nopeita käännöksiä, tunteenpurkauksia ja piruetteja. Mika on yksi maamme komiikkakentän arvostetuimmista ja ahkerimmin keikkailevista koomikoista.

 

Liput voi ostaa osoitteesta lippu.fi tai Grandin lipunmyyntipisteestä.

 

 


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan