• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

Sheila 10-vuotisjuhlakiertue

Dragtaiteilija Sheilan 10-vuotisjuhlakiertue starttaa lokakuussa!

Sheila Live in – 10-vuotisjuhlakiertue alkaa 27.10.2017 Lohjalta jatkuen aina marraskuun puoleen väliin asti. Kiertueen päätöskeikka nähdään Helsingissä Gloriassa 16.11.2017.

Esitys on taidokkaasti hiottu kokonaisuus, jossa yhdistyvät humoristiset ja tunnetut näköishahmot, taitavat tanssijat, maagisen nopeat vaatteiden vaihdot sekä valoshow teatterin keinoin. Show kuljettaa mukanaan Sheilan uran kohokohtia, euroviisujenkirkkaimpia tähtiä, unohtamatta kotimaisia hittinaisia kuten Paula Koivuniemeä, Katri Helenaa, Chisua, Jenni Vartiaista ja Anita Hirvosta. Mukana ovat myös ulkomaisten areenojen tähdet Tina Turner, Cher, Lady Gaga, Madonna sekä monet muut look-a-like hahmot.

Lähde unohtumattomalle matkalle läpi tuttujen hittien, musikaalihelmien ja vaihtuvien tunnelmien mukaan. Ketkä soittavatkaan hanuria? Voiko ilman rakkautta elää? Soivatko euroviisut ikuisesti?

Sheila on yksi Suomen kirkkaimpia dragartisteja ja hänen Talent Suomi– ohjelmasta tuttu Quick Change – vaatteiden pikavaihtonumero – on ainoa laatuaan tällä hetkellä Suomessa! Sheila on keikkaillut viihdyttämässä juhlakansaa jo yli kymmenen vuoden ajan, ja hänen taiteilijauransa huipentuu nyt näyttävällä ja vauhdikkaalla juhlakiertueella ympäri Suomen.

Sheilan hahmon takana on viihdetaiteilija Antti Taipale, joka opiskelee tällä hetkellä Helsingin Yliopistossa teatteritiedettä ja sivuaineenaan musiikkitiedettä. Hän on esiintynyt Korpilahden teatterissa Diivat- näytelmän miespääroolissa sekä Maan Povi- näytelmän leskirouva Irmana, sekä säveltänyt kyseiseen näytelmään musiikkinumerot. Taipale on kiertänyt esiintymässä niin laivoilla, teattereissa sekä yritysjuhlissa monissa eri kokoonpanoissa.
Taipale toimii näyttelijänä myös Finnvitsit- esityksessä yhdessä Juha Laitilan sekä Jukka Laaksosen kanssa. Esityksen on ohjannut Otto Kanerva. Finnvitsejä esitetään jo neljättä vuotta loppuunmyydyille katsomoille. Viimeisin Finnvitsit-teatterishow ”Uudet kujeet” , esitetään TahkoSpa Areenan kesäteatterissa sekä Porvoon Taidetehtaalla kesällä 2017. Syksyn kiertueella Sheilan kanssa nähdään upeat tanssijat sekä Quick Change-kollega Tommy Sparkle a.ka Maria Krestjanoff, joka niin ikään nähtiin Talent Suomi- ohjelman semifinaaleissa viime syksynä. Mukana kiertueella kulkee korkeatasoinen valo- ja äänitekniikka, joka on DLS Entertainmentin tuottama.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi juhlimaan Sheilan 10-vuotista taiteilijan uraa ja nauttimaan hyvästä musiikista, huumorista, upeasta valoshow’sta sekä koskettavista tarinoista! Lisätietoja keikoista www.sheila.fi

Ikäraja: K-12

Liput 29,50 €, eläkeläiset ja opiskelijat 24,50 €. Lippupisteestä (www.lippu.fi) tai Grand-Luckanin kautta.

www.sheila.fi
www.facebook.com/SheilaDrag
instagram: sheiladrag


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan