• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

Puss & Kram – Magnus Betnér och Henrik Nyblom

HumorHuset & Kulturaktiebolaget presenterar
Puss & Kram - Magnus Betnér och Henrik Nyblom
PROVFÖRESTÄLLNING

I höst återvänder den svenska stjärnkomikern Magnus Betnér till Borgå tillsammans med Henrik Nyblom och uppträder med en provföreställning av sin nya duoshow Puss & Kram.

 Var en av de första som får ta del av den nya stand up föreställningen PUSS & KRAM - Magnus Betnér och Henrik Nyblom som åker på turné under hösten 2022. Detta är en av deras provföreställningar.

De svenska komikerna Henrik Nyblom och Magnus Betnér bjuder in er till en färgstark resa längs hela det humoristiska spektrat. Lika delar galenskap som knivskarp satir. Stickspår utlovas!

Det som för Henrik Nyblom skulle ha blivit några gästframträdanden på Magnus Betnérs Work in Progress-turné 2020 blev i slutändan närmare 100 gemensamma framträdanden över hela Sverige. Nu gör duon gemensam sak på riktigt och ger sig ut på en stor turné. Henrik Nyblom är med två bejublade soloturnéer i ryggen något nytt på den svenska humorscenen. Uttrycket allt kan hända har aldrig stämt bättre på någon än honom. Träffsäker observationskomik och livsbetraktelser från en utvandrad Skara-gosse blandas med det allra finaste av nonsens. Givetvis ackompanjerat av loopmaskin.

Henrik Nyblom har på rekordtid etablerat sig på den svenska stand up scenen och har även medverkat i SVT-programmet Släng Dig i Brunnen.

Magnus Betnér är svensk standup. Ingen jobbar oftare eller skriver mer nytt material. I nära 25 år har Magnus Betnér tillsammans med några få andra varit personen som drivit branschen framåt, utvecklat den och sett till att den aldrig stannat av. 2021 gjorde Magnus över 200 shower runt om i Sverige. Utöver detta släppte Magnus 2020-2021 fyra specials, fick över 100 000 följare på TikTok och deltog i Alla mot alla på Kanal 5. Senare i år kommer Magnus nya special inspelad i Vasa, Finland. Specialen blir hans 16:e.

I våras besökte Magnus Betnér Borgå för allra första gången och togs varmt emot av Borgå-publiken.

Magnus Betnér är en av Sveriges mest framgångsrika stand up komiker genom tiderna. Med råge är han även den komiker i Sverige som gjort flest soloföreställningar och även den av svenska komiker som besökt Finland flest gånger.

Känd från bland annat det svenska humorprogrammet Parlamentet och för sin ofta politiska, liberala och provokativa humorstil, skämtar han ofta om aktuella ämnen.

 

"Nyblom är bäst! På scen och av scen. Det ska bli så jävla kul att åka på en riktig turné ihop efter några pandemivarv runt Sverige tillsammans förra året."
- Magnus Betnér

 

”Så gött att åka med Gamle Bettan! Han är ju den mest äkta ståuppkomikern vi har i Svea Rike. Så sköj att få vara hans Igor.”
- Henrik Nyblom

 

Biljetterna släpps till salu fredagen den 1 juli klockan 12 via NetTicket.fi.

Återköp av biljett endast möjligt om evenemanget inhiberas
Det är förbjudet att filma under föreställningen!
Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar.


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan