• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

Pianokonsert – Greta Åstedt

Greta är prisbelönt från tävlingar så som Unga Artister, Kils Internationella Pianotävling och Steinway Piano Festival, var hon tre år i rad belönats med första pris. Hon har gästat flera svenska Tv program, där ibland God morgon Sverige, och har spelat in ett avsnitt för Kultursöndag tillsammans med pianisten Greta Eriksson, som även har spelat en stor roll i början av Gretas egna karriär.

Sedan 2012 har Greta även uppträtt på varierande evenemang vid det Kungliga palatset i Stockholm. Bland annat har hon uppträtt med orkestrar som Filialen och Södra Latisn Symfoniorkester. Greta har även spelat in låten Bagatell för kapellmestaren Pelle Olofson, låten finns med på Olofsons skiva Utan ord från 2013. I november 2015 uppträdde hon vid the Royal Albert Hall in London.

Nyare projekt inkluderar inspelningar för TV-spelet Sea of Solitude och spelningar på olika kryssningsfartyg som tar Greta med sig till fem kontinenter bara i år. Greta har studerat under bland annat professorerna Carole Presland, Pascal Nemirovski, Erik Tawaststjerna, Lidia Spirijagina och Stefan Bojsten. Hon har titeln Master of Arts från the Royal Academy of Music i London.

Nu uppträder Greta i en unik pianokonsert på Kulturhuset Grand. På repertoaren kommer det att vara verk av bland annat by Beethoven, Chopin, Ravel, Rautavaara och Ginastera.

Biljetter:
25€ normalbiljett
20€ pensionär/studerande
15€ barn
35€ familjebiljett

 


Event Booking Form

About Post Author

Grand Nadina