• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

O helga natt – Julkonsert med Erik-André Hvidsten & Thomas Enroth

Vi upprepar förra årets succé med en julturné i svenskfinland. Den här julen kommer Erik-André Hvidsten med sex julkonserter i Finland. Nu har du möjlighet att uppleva den hyllade röstens varma julkonsert.

En julkonsert fylld med nostalgi, kända sånger, nya sånger, iblandat hans härliga humor mellan och i låtarna. Här får vi höra finlandssvenska, norska, svenska och amerikanska jullåtar. Och när Hvidsten avslutar med sin vackra version av O Helga Natt, då kan julen bara komma.

Erik-André är känd i hela Svenskfinland genom sin medverkan i Årets Stora Julkonsert, roller på Svenska Teatern, Åbo Svenska Teater och Wasa Teater, oratoriet Skymning Gryning. Titelspåret från Skymning Gryning, som Erik-André sjunger, har legat på Vegatoppen i ett och ett halvt år.

”Trots den tiden vi är inne i så måste vi ut och röra människor. Folk måste få sång och musik som berör och som ger oss en liten stund av en annan verklighet. Kalla det gärna att fly, jag kallar det ”att vara”. Just i denna minut, utan bekymmer för en liten stund. Vi behöver musiken i julen, och vi behöver att, i trygga omgivningar, med avstånd, få ta del av traditionen. Jag kan knappt vänta med att sjunga mina största julfavoriter för den finlandssvenska publiken igen”, säger en lättrörd Erik-André.

Biljetter: 30 € (inkl. serviceavgift) från NetTicket www.netticket.fi och via Kulturhuset Grand (Biskopsgatan 28, Borgå), vardagar kl 10-17, tel. 019 582 002, epost: luckan@grand.fi.

OBS!
Kulturhuset Grand tar i bruk coronapass vid sina evenemang från och med 4.12.2021. Detta eftersom hela Nyland omfattas av nya restriktioner från Regionförvaltningsverket i Södra Finland. Ett giltigt coronapass krävs av personer över 16 år. Vår personal kontrollerar coronapass och id-handlingar vid dörren innan publiken kan komma in i aulan. Vi uppmanar publiken att komma i god tid med coronapasset utprintat eller färdigt att visa på mobilen. EU:s coronaintyg fungerar som coronapass. Det kan antingen skrivas ut eller laddas ned som en fil i mobiltelefonen från www.kanta.fi/sv/coronapass.


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan