• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

FULLBOKAD! Mark Levengood

FÖRESTÄLLNINGEN ÄR FULLBOKAD!   En föreläsning av och med Mark Levengood

Den folkkäre Mark Levengood återvänder till Borgå med sin populära föreläsning. Publiken har hyllat Marks föreläsning som i november sålde slut tvåfaldigt i Borgå. Nu ger Mark ytterligare en föreläsning på Kulturhuset Grand.

”Under den oerhört knappa sexualundervisning vi fick i Mattliden avslutade magister Colliander med att säga ”Och så finns det något som heter ”homosexualla” men dem har vi inte i Finland”.Petti, som var den modiga av oss, frågade ”Var har vi dem då, magistern?” och Colliander svarade ”Vet inte. Troligen i Sverige”. Så nu bor jag i Sverige sedan många år. Det var faktiskt, sanningen att säga, studierna som förde mig dit, men kärleken till Jonas fick mig att stanna.

Vad har jag lärt mig efter 30 år i det nya landet? Varför vinner de alltid Eurovisionen? Är det sant att man inte får säga ”städerska” utan ska använda det mer korrekta ”parkett-kosmetolog”? Vad svarade Kronprinsessan när jag frågade om jag får krama henne?

Och framför allt: Vad händer med en anka om man flyttar honom från ankdammen? Vad tar han med sig ut i världen, och vad hämtar han hem igen?

Kring dessa frågor ska jag föreläsa på min Finland-turné, och jag hoppas verkligen vi ses då!”

-Mark

Föreläsningens längd är ca. 60 min (utan paus).
Förbjudet att filma eller uppta ljud under föreläsningen.

Biljetter: 29 € via NetTicket, www.netticket.fi eller via Grand-Luckan, Biskopsgatan 28, Borgå, tel. 019 582 002, luckan@grand.fi.

 


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan