• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

AVBOKAD! Mandys Nyckel & Sandra Långbacka – popafton på Grand

KONSERTEN ÄR AVBOKAD! För redan utlösta och betalda biljetter kan man få pengarna tillbaka genom att sända oss ett epostmeddelande för närmare information till adressen luckan@grand.fi .

 

Välkommen på popafton på Grand i Borgå – två band på en kväll! Mandys Nyckel och Sandra Långbacka bjuder på fräscha rytmer, känsliga ballader och avslappnad stämning.

Mandys Nyckel spelar folkpop med intryck från jazz och världsmusik. Text och musik skrivs av borgåbördiga frontfiguren Amanda Henriksson. Bandet har gett ut två album, Möjligheter 2015 och WIND 2018. Bandet har uppträtt på bl.a. musikkonferensen Musik & Talang i Vasa och på Borgå stads Svenska dagen-fest. Mandys Nyckel består av musiker med en gemensam bakgrund vid Sibelius-Akademin. Alla är nu verksamma som proffsmusiker på olika håll i Svenskfinland: Borgå, Helsingfors, Vanda, Grankulla, Raseborg och Åbo. Något som gör bandet Mandys Nyckel speciellt är den rika användningen av stämsång och känslan av levande bandspel. Tillsammans har musikervännerna utvecklat ett personligt tonspråk där melodierna och harmonierna stöder de tankfulla texterna. Mandys Nyckel sjunger på både svenska och engelska.

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/234BoLkxRQgtFS100iUYEJ?si=Qa-jHHctRGSStMMJ_0myAA

---

Sandra Långbacka är en av Svenskfinlands främsta popartister. Hennes musik har beskrivits som ”den bästa finlandssvenska poppen just nu” (HBL 25.10.2017) och debut-EP:n Allting eller inget utkom hösten 2017. Hennes singlar “Hennes fel” och “Sidospår” har spelats på Radio Yle Vega och Radio Yle X3M samt verkat på Spotify Finlands spellistor. 2019 var Sidospår nominerad som Årets finlandssvenska låt av de svenskspråkiga radiokanalerna. Låten figurerade även på Vegatoppen. Sandra spelar tillsammans med ett proffsigt band och har gjort stora spelnignar runtom i Finland. Sandra har bl.a. framfört sina låtar live på nationell TV i samband med Svenska Dagen-galan 2019, uppträtt på Musik & Talang i Vasa och spelat på populära MARS-festivalen i Seinäjoki som den första finlandssvenska akten någonsin.

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/0fkATxUPw46k2ymQflnC4i?si=1kbB5VP7RR-r1eDew_dqcw

Biljetter: 22,50 € / 15 € kan bokas och köpas via Grand-Luckan 019-582002 eller luckan@grand.fi.


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan