• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

TÄYNNÄ! Maaret Kallio – Kohti inhimillisempää perhearkea

Maaret Kallio - tunnettu luennoitsija, kirjailija ja psykoterapeutti - saapuu Porvooseen kaikille avoimeen tilaisuuteen Porvoon Keskuskoulun vanhempainyhdistyksen kutsumana. Kallio puhuu inhimillisestä vanhemmuudesta ja arjesta sekä parisuhteesta ruuhkavuosien tukena.

Oletkin lämpimästi tervetullut kuuntelemaan yhden Suomen suosituimman puhujan tilaisuutta meille lapsiperheille tärkeästä näkökulmasta.

Porvoon Keskuskoulun vanhempainyhdistyksen yhteistyötahot mahdollistavat tilaisuuden maksuttomuuden. Kanssamme perheiden parasta tukevat Porvoon kaupunki, OP Itä-Uusimaa, Varuboden-Osla, Kulttuuritalo Grand ja Porvoon vanhempainyhdistykset ry.

Liput (max. 2 kpl/hlö) ovat saatavilla Kulttuuritalo Grandin lipunmyyntipisteessä, josta niitä voi varata 1.10.2019 alkaen sähköpostitse: luckan@grand.fi, puhelimitse: 019 582 002 ja paikan päällä Grandin aukioloaikoina, arkisin klo 10-17. Lippuja on saatavilla rajallinen määrä ja ne ovat istumapaikkojen osalta numeroimattomia.

Tilaisuuteen kannattaa varata mukaan levollisen mielen lisäksi muutama lantti. Ravintola Hanna Maria leipoo näet meille tuoretta pullaa ja me keitämme Roberts Pauligin kahvit ja kupillisen höyryävää teetä. Buffet sekä ennen tilaisuutta että sen jälkeen, jolloin voit jäädä halutessasi juttelemaan Kallion kanssa.

Liity myös mukaan seuraamaan Keskuskoulun vanhempainyhdistystä Facebookissa (Porvoon Keskuskoulun vanhempainyhdistys) kuullaksesi tästä ja muista tapahtumistamme enemmän.

Lisätietoja:
Porvoon Keskuskoulun vanhempainyhdistys
pj. Marika Salomaa
salomaa.marika@gmail.com

 


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan