• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

Lucy ja seikkailu ihmemaassa

Keskuskoulun musiikkiluokat ylpeänä esittävät: Lucy ja seikkailu ihmemaassa.

1300-luvun Lontoossa rutto kaataa ihmisiä ja tarinamme päähenkilön Lucyn vanhemmat kuolevat. Lucy joutuu ihmeelliseen maailmaan, jossa Paha Jorgos hallitsee taika-avainta, jolla hän on kääntänyt maailman väärinpäin ja kiusaaminen on sallittua. Selviääkö Lucy ehjin jaloin seikkailustaan ja saako hän käännettyä maailman oikein päin?

Keskuskoulun 3-6-musiikkiluokkalaiset aloittivat musikaalin harjoitukset koronakeväänä 2020, jolloin tekeminen keskeytyi rajoitusten vuoksi. Palo musikaalin tekemiseen jäi ja musikaalia aloitettiin työstämään uudelleen syksyllä 2021. Oppilaat työstivät käsikirjoituksen Liisa Ihmemaassa -tarinan innoittamina ja esityksen teemat eivät voisi olla ajankohtaisempia; kiusaaminen, pandemia, yksinvaltius ja oikeudenmukaisuus jne…

Monet oppilaat esiintyvät ensimmäistä kertaa isolla näyttämöllä ja toiset pitkän koronatauon jälkeen. Musikaalin kaikki musiikit on sävelletty ja sanoitettu vain tätä esitystä varten ja tanssien koreografiat tehty ammattilaisten ohjauksessa.

Koko esitystiimi toivottaa teille nautinnollista ja ainutlaatuista musikaali-iltaa!

Käsikirjoitus: 6A-luokan oppilaat ja Sanna Tiivola
Ohjaus: Sanna Tiivola
Musiikki: Liisa Kuparinen
Koreografia: Hanne Kauppinen & Akan tanssilinja
Lisätiedot: porvoonmusatuki@gmail.com

Liput: 15 € sis. käsiohjelman. Lippujen ennakkomyynti Keskuskoululla 27.-28.4.2022 klo 17.00-18.30 ja ovelta 1 h ennen esitystä.

 


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan