• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

AVBOKAD! Jul i Norden – Frida Andersson & Fredrik Furu

Konserten är tyvärr avbokad på grund av de nya restriktionerna från myndigheterna. NetTicket kommer att kontakta alla som har köpt/reserverat biljetter till konserten.

OBS! Konserten kommer att livestreamas gratis måndagen 18.12.2020 kl 19.00. Följ Fredrik Furu på Facebook för närmare information.

 


Två av Svenskfinlands mest folkkära artister, Frida Andersson och Fredrik Furu, ger sig i december ut på en gemensam julturné i Finland. Våra vackraste nordiska julsånger blandas med axplock ur Fridas och Fredriks egen låtskatt på svenska. En julkonsert för hela familjen!

- Både Fredrik och jag känner varmt för julen och traditionerna och vi älskar att samarbeta över de nordiska gränserna, så "Jul i Norden"-temat passar oss båda väldigt fint, säger Frida Andersson

Turnén sträcker sig över hela 10 konserter och inleds den 4:e december i Närpes och avslutas i Helsingfors en dryg vecka senare.

- Vi längtar verkligen efter att möta en publik igen och vi har jobbat väldigt hårt för att hitta konsertsalar där vi kan erbjuda coronasäkra spelningar så att alla känner sig trygga och hemma, säger Fredrik Furu

Fredrik Furu som i år firar 10 år som soloartist släppte nyligen singeln "500 dar" och nästa år kommer ett nytt album, hans sjätte i ordningen.

- En positiv sak med att ha varit instängd i en lägenhet under stora delar av 2020 är att jag har lyckats skriva ett gäng riktigt bra låtar. Under julturnén kommer jag att bjuda både på ny egen musik och några av mina favoriter bland de nordiska julsångerna.

Frida Andersson jobbar även hon på nya låtar och tidigare i år släppte hon "För att du ska få va du", en kärleksvisa tillägnad hennes son. Frida har gett ut fem album, tre på svenska och två på engelska och många känner igen henne från duetten "Paradiset" (Paratiisi) tillsammans med Bo Sundström från Bo Kaspers Orkester.

- Det ska bli underbart att få sjunga tillsammans med Fredrik igen. Vi kommer att hjälpas åt för att skapa den varma och mysiga julstämningen som alla längtar efter, säger Frida.

Turnén arrangeras i gott samarbete med Pohjola-Norden rf.


Biljetter: 30 € / 15 € barn under 15 år via NetTicket (www.netticket.fi) och Grand-Luckan (Biskopsgatan 28, Borgå), tel. 019 582 002, luckan@grand.fi.

Frida Andersson på Spotify
Fredrik Furu på Spotify

Ta hänsyn till andra gäster och rekommendationerna!

* Stanna hemma om du känner dig sjuk

* Håll avstånd, tvätta händerna och använd handdesinfektion

* Vi vill att du använder munskydd i våra utrymmen

* Vi tar in endast det antal besökare, som myndigheterna rekommenderar. Det är inga numrerade platsbiljetter och vi har tydligt märkt ut de platser som inte är i bruk. Du får sitta bredvid din följeslagare, men ni bör ha två platser tomma till följande sällskap. Man får inte heller sitta direkt framför eller bakom någon.

* Du kan ta med dig dina ytterkläder in i salen och hålla dem i famnen eller lägga dem på närmaste lediga stol

* Vår personal är på plats och övervakar att avstånden är säkra såväl i salen som i övriga utrymmen


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan