• 019 582 002
  • luckan@grand.fi
  • Avoinna ma-pe klo 10-17

Joulun Tähdet – Mari Palo, Mikael Konttinen & Tessa Virta

Joulun Tähdet -konsertti koostuu melodisista, tunnetuista joululauluista Suomesta ja maailmalta. Porvoolainen pianisti- laulaja Tessa Virta tuo mukanaan upeat laulajat Mari Palon ja Mikael Konttisen, jotka ovat luoneet hämmästyttävän monipuolisen uran Suomessa. Mari hurmaa yleisönsä niin ooppera- kuin viihdeareenoilla ja Mikael on tullut tunnetuksi lisäksi Tangomarkkinoilta, Linnan Juhlien solistina sekä TV:stä.

Konsertissa kuullaan muun muassa Varpunen jouluaamuna, En etsi valtaa loistoa, Avaruus (Walking in the Air), Jouluyö, Juhlayö, Joululaulu (The Christmas Song), White Christmas sekä Jos joulu jää sydämeen (When a Child is Born) Mikaelin ja Marin duetoimana. Mukana ovat myös Tessan omat sävellykset Kallein Joululahja sekä Pakkasyössä, joka on aikaisemmin julkaistu Club for Fiven joululevyllä.

Mari ja Mikael olivat mukana vuonna 2020 julkaistulla Tessa Virta Orkesterin ”Joulun Tähdet” -albumilla eturivin artistein. Paikallisradiotoimittajat valitsivat albumin vuoden joululevyksi. Kulttuuritalo Grandin konsertissa halutaan juhlistaa myös tätä upeaa albumia.

Luvassa on lämminhenkinen ja mukaansatempaava ilta johdattaen jokaisen kuulijan Joulun tunnelmaan!

Liput: Peruslippu 35 €, eläkeläinen 30 € (+ pyörätuoli), opiskelija, työtön ja lapsi alle 18 vuotta 20 €. Lippupisteestä www.lippu.fi tai Kulttuuritalo Grandin kautta (Piispankatu 28, Porvoo), arkisin klo 10-17.  

Videokooste:
https://youtu.be/MynBUuHCd5g?t=62

 

 


Event Booking Form

About Post Author

Grand Pia