• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

Idän ja lännen tiet – Amadeus Lundberg & Milana Misic

Menestyskonsertti jatkaa kulkuaan; konsertti Porvoossa su 15.10.
LAILA KINNUSEN JA OLAVI VIRRAN LAULUJA PORVOON KULTTUURITALO GRANDISSA
Idän ja lännen tiet –konsertin solisteina Amadeus Lundberg ja Milana Misic

Suomen tunnetuimpien laulajalegendojen laulut elävät yhä. Laila Kinnusen ja Olavi Virran tunnetuksi tekemät sävelmät ovat ilahduttaneet jo vuosikymmenien ajan niin levyillä, radiossa kuin televisiossa. Nyt on kahden suurtähden kunniaksi käsikirjoitettu ainutlaatuinen konsertti.

Lailan ja Olavin laululliset polut kohtaavat Idän ja lännen tiet -konsertissa, jonka tulkitsijoina nähdään itseoikeutetusti Laila Kinnusen tytär Milana Misic sekä paljolti Olavi Virtaa levyilläänkin tulkinnut Amadeus Lundberg. Musiikista vastaa Juha Tikan orkesteri.

 

Konsertin nimeksi on valikoitunut Bond-teemana tutuksi tullut laulu Idän ja lännen tiet, jonka Laila levytti 60-luvulla. Lisäksi konsertissa soi nostalgisia kappaleita, mm. Lazzarella ja Mandshurian kummut sekä Virran laulamina tutuksi tulleet Hopeinen kuu ja Yö kerran unhoa annoit.

– Pidän äitini laulujen esittämistä mahdollisuutena välittää samoja tuntemuksia kuin hän teki aikanaan. Näin äitini musiikki on jatkanut elämäänsä muuallakin kuin historiassa, miettii Milana Misic, joka on itsekin levyttänyt useita äitinsä tutuksi tekemiä lauluja.

 

Olavi Virran lauluja esittävää Amadeusta on musiikkipiireissä verrattu nuoreen, herkkätulkintaiseen Olaviin. Amadeukselle Olavi on ollut musiikillisen tien näyttäjä:

– Olavi Virta on yksi suurimmista suomalaisista laulajista ja hän on ollut suuri inspiraation lähde urallani, ellei suurin. Konsertissa saan esittää legendan lauluja kunnioittaen hänen tulkintoja, mutta kuitenkin omalla tyylilläni. Nostan niistä esiin vaikkapa Olavin itsensä säveltämän ja sanoittaman hienon Yö kerran unhoa annoit -valssin, jonka olen itsekin saanut levyttää, kertoo Amadeus, jonka uusin albumi on Poika varjoiselta kujalta.

Liput 35 €, Ticketmasterista (www.ticketmaster.fi) tai Grand-Luckanin kautta.


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan