• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

FULLBOKAD! Grodan Kling och cirkusens hemlighet

Föreställningen är FULLBOKAD!

En cirkus ställer upp sitt stora tält på andra sidan Plaskdammen. Runar Räv och Grodan Kling vill gärna se vad som pågår i detta roliga tält men snart får de veta att allt som glimmar inte är guld. Kompisarna träffar Björnen Britta som berättar sin sorgliga historia. Grodan Kling och Runar Räv blir så ledsna av det som de hör att de bestämmer sig för att hjälpa Britta rymma från cirkusen! Kling skulle kunna hämta nycklarna till buren från direktörens vagn men då måste direktören luras ut – det ska Runar Räv ta hand om! Grodan Kling släpper ut Björnen Britta och de springer i väg. Men då de kommer till strandstenen var de skulle träffa Runar Räv – syns han inte till. För att Runar har ramlat och fastnat i ett rep inne i tältet och då hade cirkusdirektören tagit fast honom! Kompisarna gissar att något är på tok och då börjar den farliga och spännande operationen att rädda Runar Räv!

Pjäsen är riktad för barn i daghem- och lågstadieålder. Teman som pjäsen lyfter upp är sorg och djuretik. Barnen får bekanta sig med frågor kring relationen mellan människor, djur och natur genom en teatersaga. Som vanligt blir det en massa med roliga sånger och lekar där publiken får delta i detta spännande äventyr!

Speltid 30 min

Åldersrekommendation 2-10 år

Platser till föreställningen, som är gratis, bör bokas via Grand-Luckan (Biskopsgatan 28, Borgå, öppet vardagar kl 10-17), tel 019 582 002, luckan@grand.fi.

 


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan