• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

Fullmakt

Fullmakt är historien om en grupp ungdomar som bildar ett bostadskollektiv efter studenten. De drivande krafterna, paret Serafina och Salla försöker hitta sin plats i vuxenlivet och samtidigt skapa en trygg och stöttande levnadsmiljö för sig själva och deras neuro-atypiska syskon Saskia och Sigge. Tillsammans med kompisen Simone och hennes partner Stella, flyttar hela gänget in i Simones farmors gamla hus som har stått tomt allt sedan hon flyttat till ett äldreboende året innan.

Kollektivet skulle bli en stödgrupp för medlemmarna - ett alternativ till de egna familjerna som de upplever ha svikit dem i olika hänseenden. Det gamla frontmannahuset är stort, men finns det plats för hela det emotionella bagaget som gänget bär med sig? Fullmakt är ett nyskrivet samtidsdrama som tangerar både tyngdlösheten och det blytunga i gränslandet mellan ungdom och ung vuxen – en lättsam historia där hela livet står på spel.

PÅ SCENEN
Alice Olin
Tyra Wingren
Beppe Lantz
Jenny Aminoff
Elvira Illman
Larissa Barck

BAKOM SCENEN
Manus och regi: Julian Garner
Översättning: Rebecca Nordman
Producenter: Kim Lindström, Oskar Koivumäki
Scenografi: Julian Garner
Ljuddesign: Henrik Heselius
Grafik: Klaus Suhonen, People´s Village
Fotograf: Frida Lönnroos
Arrangör: Finlands Svenska Ungdomsförbund FSU

Biljetter: normalbiljett 24,50 €, studeranden och barn 17,50 € från Lippupiste och via Kulturhuset Grand (Biskopsgatan 28, Borgå, vardagar kl 10-17).
OBS! Endast förköp, inga biljetter vid dörren.

 


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan