• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

AVBOKAD! Flamme + Bebbe = Sant!

Konserten är tyvärr avbokad på grund av THL:s och Borgå stads uppdaterade rekommendationer kring Covid-19. För redan inlösta och betalda biljetter får man pengarna tillbaka genom att sända Grand-Luckan ett epostmeddelande till adressen luckan@grand.fi för närmare information eller ringa oss på telefonnummer 019 582 002 (vardagar kl 10-17).


 

Bengt Ahlfors och Trio Flamme inledde sitt samarbete för några år sen med programmet Tauro & Ahlfors - Visor för full hals. Nu sjunger de tillsammans i en konsert där alla texter och det mesta av musiken är av Bengt Ahlfors. Tragikomiska ballader och kärleksvisor ur kabaréer och musikaler, älskade klassiker, men också några nästan bortglömda pärlor från tidiga år. Och som den extra oliven i drinken; ett knippe pinfärska sånger, skrivna enkom för Trio Flamme.

Trio Flamme består av musikerna Emilie Adolfsson, Daniela Fogelholm och Minna Nyberg. Trion brinner för den finlandssvenska teatern, musiken och revytraditionen och har under årens lopp turnerat runtom i Finland och Sverige med ett flertal konsertprogram bl.a. Muminkonsert, Erna Tauro - Känslornas tonsättare och Tauro & Ahlfors - Visor för full hals.

Trio Flamme tilldelades Erna Tauro priset 2020 för sin mångåriga insats i framförandet av Erna Tauros teatermusik och –visor.

Med på scen har Trio Flamme och Bengt Ahlfors även Esko Grundström på kontrabas och dragspel.

Vi ber er observera att vi enbart säljer 80 biljetter till konserten för att kunna hålla säkerhetsavstånd i publiken.
Konserten är 1h 15 min lång utan paus.

Biljetter: 20 € från Grand-Luckan (Biskopsgatan 28, Borgå) vardagar kl 10-17, tel. 019 582 002, luckan@grand.fi

Ta hänsyn till andra gäster och rekommendationerna!

* Stanna hemma om du känner dig sjuk

* Håll avstånd, tvätta händerna ofta och använd handdesinfektion

* Hosta och nys i armvecket

* Vi rekommenderar starkt att du använder munskydd i våra utrymmen

* Vi tar in endast hälften av publikmängden i salen och det är inga numrerade platsbiljetter. Vi har tydligt märkt ut de platser som inte är i bruk. Du får sitta bredvid din följeslagare, men ni bör ha två platser tomma till följande sällskap. Man får inte heller sitta direkt framför eller bakom någon.

* Du kan ta med dig dina ytterkläder in i salen och hålla dem i famnen eller lägga dem på närmaste lediga stol

* Vår personal är på plats och övervakar att avstånden är säkra såväl i salen som i övriga utrymmen


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan