• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

FULLBOKAD! Expedition Babben

FÖRESTÄLLNINGEN ÄR FULLBOKAD!

En stand up show med Babben Larsson (swe)

Under våren 2019 fortsätter Babben Larssons jätteturné ”Expedition Babben”. Den spelas enbart på mindre orter i Sverige, vilket blivit enormt uppskattat och succé överallt. Ideén till projektet föddes när Babben tröttnade på att spela i samma städer och lokaler år ut och år in. Hon utmanade sig själv att hitta fyra nya orter i samtliga 25 landskap i Sverige och uppträda där.
- Jag har en Sverige-karta hemma med en nål på varje ort jag spelat, berättar Babben. Slutmålet med expeditionen är alltså att få ihop 100 nya nålar och nå ut till Sveriges alla hörn.

Men förutom Sveriges alla hörn besöker Babben även Finland. Under Finlandsturnén uppträder Babben på fem orter som hon aldrig tidigare har besökt. Turnén når Finland i april och det är även här Babben avslutar sin nästan fyraåriga turné.

Babben Larsson är en av Sveriges mest kända komiker och som en av stand up Sveriges pionjärer började hon med stand up redan i slutet av 80-talet. Babben är komiker, skådespelare, författare, föreläsare, musiker samt programledare och har korats två gånger till Årets kvinnliga komiker. Som komiker har hon hunnit med flera soloföreställningar och krogshower, men också turnerat med sin stand up utomlands. Babben har även medverkat i TV-program såsom ”Parlamentet” och ”Stjärnor hos Babben”.

Längd: Ca 90 min. Ingen paus.

Biljetter: 32 € + serviceavgifter via NetTicket (www.netticket.fi) och via Grand-Luckan, Biskopsgatan 28, Borgå, tel. 019 582 002, luckan@grand.fi.

 

Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar

 


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan