• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

SLUTSÅLD! LOPPUUNMYYTY! SOLD OUT! Erja Lyytinen – Waiting For The Daylight

Suomen blueskuningattareksi tituleerattu Erja Lyytinen on niittänyt mainetta kansainvälisissä bluespiireissä jo vuosikymmenien ajan, ja vauhti vain kiihtyy! Lyytisen syksyllä 2022 julkaisema albumi ”Waiting For The Daylight” on saanut osakseen suitsutusta mediassa ympäri maailman. Albumi nousi Suomen virallisella listalla 3. sijalle, ja on myös saanut radiosoittoa USA:ta ja Australiaa myöten.

Uusi albumi on Lyytisen aikaisempaa tuontantoa raskaampaa ja progressiivisempaa, kuitenkaan unohtamatta juuriaan bluesin parissa. Lyytisen musiikillinen paletti on laaja. Hän yhdistää musiikissaan modernia ja vanhaa bluesia progressiivisiin sävyihin. Lyytinen on kasvattanut itselleen vankan kuulijakunnan, josta kertovat parhaan kitaristin tunnustus European Blues Awardseissa (2017), sekä toinen sija Total Guitar -lehden lukijaäänestyksessä 10 Maailman Parasta Kitaristia Nyt (2020).

Vuonna 2021 Lyytinen valittiin myös Suomen musiikin kunniagalleriaan ja vuonna 2022 hän sai oman tähtensä suomalaisen musiikin Walk of Famelle Tampereelle. Syksyllä 2022 Lyytinen teki jälleen historiaa, ollen ensimmäisenä suomalaisena ehdolla arvostetuissa Maple Blues Awardseissa Kanadassa.

Liput myy Lippu.fi34,50EUR

Erja Lyytinen official
Erja Lyytinen facebook
Erja Lyytinen twitter
Erja Lyytinen instagram
Erja Lyytinen youtube

 

 


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan