• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

En afton med Fredrik Lindström (FULLBOKAD)

FÖRESTÄLLNINGEN ÄR FULLBOKAD!

Fredrik Lindström ligger bakom många hyllade svenska publiksuccéer på scen de senaste åren, bland annat soloföreställningen ”Svenskar är också mänskor!” samt showerna ”Ljust & Fräscht” och ”Ägd” som han gjorde tillsammans med Henrik Schyffert.

Nu är humoristen och språkvetaren tillbaka med en ny mångfacetterad föreställning som går under namnet ”En afton med Fredrik Lindström”, där kvällens teman är många.

  • Det här är en föreställning som skippar genrebeteckningarna. Jag blandar stand up, populärvetenskap, högläsning och trams, berättar Fredrik Lindström.

Fredrik, som egentligen är språkhistoriker, startade sin humorkarriär som busringare i svenska radioprogrammet ”Hassan” i P3 och har sedan dess även skrivit ett tiotal böcker, regisserat långfilmer och gjort mängder av hyllade tv-program som till exempel ”Värsta språket”.

För den finlandssvenska publiken är Lindström kanske mest känd för sin roll som domare i SVT:s omåttligt populära program ”På Spåret”.

Fredrik Lindström har genom åren fått mängder av priser och utmärkelser så som Årets manliga tv-personlighet, Tage Danielsson-priset, Grammis och Stora Journalistpriset.

 

Längd: Ca 90 min. Ingen paus.

Biljetter: 32 € + serviceavgifter

Biljetter: Netticket.fi och Grand-Luckan, Biskopsgatan 28, Borgå, tel. 019 582 002, luckan@grand.fi

 

Arrangör: Kahlo och Eventland


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan