• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

Christmas Comedy – en stand up kväll

HumorHuset presenterar:

Nisse Hallberg (swe), Petrina Solange (swe), Isak Jansson (swe)

I december återvänder den svenskspråkiga ståuppkomik klubben Humorhuset till Borgå. Den 19 december uppträder de svenska stand up komikerna Nisse Hallberg, Isak Jansson och Petrina Solange på Kulturhuset Grand i Borgå.

Nisse Hallberg är utan tvekan en av Sveriges vassaste komiker som på rekordtid erövrat inte bara humorsverige, utan även etablerat sig som ett starkt namn i Svenskfinland. Efter genombrottet 2014 har han tagit emot pris på Svenska Stand up galan som Årets nykomling, hunnit göra två soloföreställningar, samt i år blivit nominerad till så väl Årets manliga komiker som för Årets föreställning med showen Trött, som han även turnerade med i Finland. Nu återvänder en av Sveriges absolut roligaste personligheter.

Petrina Solange är Malmökomikern som på rekordtid har etablerat sig som en av Sveriges roligaste komiker. Efter sin stand up debut blev hon Årets Nykomling på svenska stand up galan 2013 och har sedan dess blivit korad till Sveriges roligaste kvinna två gånger. Både i år och 2015 vann hon stand up Sveriges främsta pris Årets kvinnliga komiker på svenska stand up galan. Hon är känd för sin kaxiga stil och skadeglada skämt som levereras med glimten i ögat. I december gör Petrina sitt första uppträdande i Finland någonsin.

Sedan Isak Jansson debuterade som stand up komiker år 2007 har han hunnit med flertal soloshower, varav den senaste föreställningen”Quick – En humorshow om Sveriges ”värsta” seriemördare” i år korades till Årets föreställning på svenska stand up galan. Isak uppträder frekvent på Sveriges största stand up klubbar och jobbar även som manusförfattare, bland annat har han skrivit för ”Robins” (SVT).  Isaks humor är skruvad, intelligent och ofta samhällskritisk med inslag av metakomik. Isak är väldigt berest och har uppträtt världen över, också mycket i Finland.

Humorhuset är en ambulerande svenskspråkig stand up klubb som startade hösten 2015, och har sedan dess turnerat runtom i Svenskfinland med fulla hus. I december förra året besökte Humorhuset Borgå för allra första gången, och det blev en slutsåld kväll. I december blir det skrattfest på Grand igen med en vass trupp av skickliga svenska komiker.


Biljetter: 25 € + serviceavgift kan köpas via NetTicket.fi och Grand-Luckan, Biskopsgatan 28, Borgå, tel. 019 582 002, luckan@grand.fi.

Längd: Ca 90 minuter + paus

Det är förbjudet att filma under föreställningen!

Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar

 


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan