• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

AVBOKAD! Charles Plogman – Små stunder

Konserten i Borgå är tyvärr avbokad. NetTicket är i kontakt med alla som har köpt biljetter till konserten.

Charles Plogman är sångare-låtskrivare och musiker. Charles blev landsomfattande artist på heltid år 1999 och han har bl.a. fått Schlager-Finlandia priset och flera av hans finskspråkiga skivor har överskridit gränsen för guldskiva i sålda exemplar. De första 20 åren medverkade Charles i orkestrarna Styrox, Amore, Stig Snickars orkester samt Charlies. Parallellt med den finska karriären har Charles hela tiden med jämna mellanrum återkommit till rötterna. Under de senaste åren har samarbetet med Tommys och Thomas Enroth aktiverats, och även nya svenska inspelningar har getts ut.

Nu finns ett enastående tillfälle att få uppleva Charles uppträda med låtar från de tidigare svenska inspelningarna, bl.a. Sommaren för mig, Din dag, En liten del av charmen, En härlig sommardag, En längtan, Fröken solsken och Replot brovalsen. Den mera akustiska orkesteruppsättningen lämnar utrymme för tolkning av texterna i de nya arrangemangen. En stor portion av nostalgiska små stunder utlovas.

I orkestern spelar:
Thomas Enroth: piano/dragspel
Krista Kairaneva: flöjt/fiol/melodica/slagverk
Janne Hyöty: gitarr/bas

Biljetter: normalbiljett 29 €, pensionär 27 €, studeranden 25 €. Från NetTicket www.netticket fi och via Kulturhuset Grand (Biskopsgatan 28, Borgå, vardagar kl 10-17), tel. 019 582 002, epost: luckan@grand.fi. OBS! Endast förköp, ingen biljettförsäljning vid dörren.

CHARLES PLOGMAN UNDERSTÖDER UKRAINA-HJÄLPEN
Artisten Charles Plogman med orkester och Singsby Sångkör genomför en konsertturné i Svenskfinland 22.3. – 8.4.2022 och har beslutat att man kommer att stöda Ukraina-hjälpen med att skänka 50 % av nettot till Röda Korsets Katastroffond för Ukraina. Vi känner starkt för Ukraina och vill dra vårt lilla strå till den stora stacken av pengar, som behövs för, att lindra den plåga ukrainarna är tvungna att stå ut med.

Av mediainformationen har vi förstått, att pengar är det bästa sättet att stöda ukrainarna på säger Charles Plogman och Bengt Beijar, ordförande i Singsby Sångkör. Trots att kriget har kommit oss nära, vill vi ändå genomföra vår konsertturné och hoppas att folk vill och vågar komma ut och njuta av fin sång och musik några timmar. På samma gång kan man kollektivt stöda det lidande folket i Ukraina. Turnén kommer att genomföras på följande orter: Borgå, Kimito, Ekenäs, Närpes, Jakobstad och Vasa.

 


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan