• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

SLUTSÅLD! Årets stora julkonsert

Det är en stor glädje för oss att igen få presentera Årets stora julkonsert, som turnerar i stora delar av Svenskfinland. I år ger vi 12 konserter och vårt mål är att ge vår publik julkänsla. I år har vi artister som presenterar olika musikstilar. Gränsöverskridande är väldigt viktigt för oss. Artisterna är väldigt olika och så vill vi även ge nya namn möjlighet att vara med.

Ett nytt namn är Philip Järvenpää. En ung musikstuderande som går från klarhet till klarhet, han kommer under Årets stora julkonsert att bjuda publiken på magiska nummer med sin röst och gitarr. En stor talang.

Benny Törnroos behöver inte någon större presentation , han har genom sin långa karriär byggt upp ett varumärke som alla vet vad det är. Benny turnerar runt i hela landet med sina Muminföreställningar.

Jonas Näslund är också ett nytt namn bland artisterna. Jonas har ett förflutet i dansbandet Mats Bergmans och har sedan flera år varit bosatt i Finland. Varje år har Årets stora julkonsert lyft fram en dansbands artist, som vi anser vara en stor del av vår kultur.

Heléne Nyberg har varit med sedan början, och hon ger ut en helt ny cd till julen 2017, som är inspelad i Nashville. Hon kommer att bjuda publiken på berörande julsånger och något från nya skivan.

Ami Aspelund spelar också hon i hela landet, allt från musikal till teater. Även hon kommer att bjuda på kända och  berörande julsånger.

Thomas Enroth är kapellmästare i år igen. Thomas är i höst också aktuell med oratoriet – Skymning, gryning – som han skrivit med Thomas Lundin. Thomas jobbar i hela Norden , och till våren kommer hans första solo-cd – Här i tystnaden -.

”Popp” Gustavsson spelar pedal steel gitarr och Per-Erik Krooks stränginstrument.

 

I år gör vi något helt nytt, vi bygger upp konserterna på helt nytt sätt, men det är klart, ni som varit med tidigare ni kommer känna igen er. Vi firar även att Finland fyller 100 år, och det gör vi med att bjuda på en 100 % finlandssvensk turné.

 

Biljetter från NetTicket (www.netticket.fi) och via Grand-Luckan.
Biljettpris: 28 € inklusive expeditionsavgifter

 


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan