• 019 582 002
  • luckan@grand.fi

PERUUTETTU! Antti Kajander & The Spanish Castle

Konsertti on valitettavasti peruuntunut. Lippupiste on yhteydessä kaikkiin lipun ostaneisiin.

Kitaristi Antti Kajander nousee Grand-salin lavalle arvostetun espanjalaisen bändinsä, The Spanish Castlen kanssa juhlistamaan Gary Mooren musiikkia tässä ainutlaatuisessa konsertissa.

Konsertin materiaali tulee koostumaan kitaravirtuoosi Mooren bluesimmasta soolo-tuotannosta.
"Näitä keikkoja ja kiertuetta olen miettinyt ja treenannut ehkä viimeiset noin 20 vuotta. Juuri tämä Mooren 90-luvun alusta alkanut bluesimpi kausi on aina puhutellut itseäni todella paljon" Antti kertoo.

Antti Kajander on aikoinaan Englannissa kitaraoppinsa saanut ja sen jälkeen monessa projektissa vaikuttanut kitaristi sekä laulaja. Kajander on esiintynyt mm. The Whon Quadrophenia-albumin dramatisoidun teatteriversion maailman ensi-illassa Cardiffin kaupunginteatterissa sekä vaikuttanut Lontoon blues-, rock- sekä jazz-piireissä.
Viimeiset vuodet Kajander on vaikuttanut monissa projekteissa sekä kiertänyt Suomea ja Eurooppaa niin yhden miehen orkesterina kuin The Spanish Castlen kanssa.

The Spanish Castlen mudostavat Kajanderin lisäksi kaksi Andalucian työllistetyimpiin muusikohin kuuluvaa muusikkoa, Venezuelalainen rumpali Marcos Hostos sekä Espanjalainen basisti Cañon Bass. Bändi on vaikuttanut tähän asti keikkaillen lähinnä Espanjan etelärannikolla.

Liput: Peruslippu 30 €, eläkeläinen ja opiskelija 25 €. Lippupisteestä www.lippu.fi tai Kulttuuritalo Grandin kautta (Piispankatu 28, Porvoo), arkisin klo 10-17.  


Event Booking Form

About Post Author

Grand Luckan