Esteettömyys ja saavutettavuus Kulttuuritalo Grandissa

Paikoitus
Pääsisäänkäynnin eteen voi pysähtyä matkustajan poistumisen ja autoon astumisen ajaksi. Pääsisäänkäyntiä vastapäätä torilla sijaitsee maksullinen paikoitusalue. Myös katujen varsilla on maksullisia paikkoja.

Katutasosta pääsisäänkäynnille johtavat neljä porrasaskelmaa. Portaissa on myös jyrkkä luiska, joka lähinnä soveltuu lastenvaunuille ja -rattaille.

Pyörätuolihissi
Kulman takana Runeberginpuiston suunnalla, talon vierustalla kulkee luiska ravintola Rafael´s Steakhousen sisäänkäynnille. Ravintolan aukioloaikoina pyörätuolilla pääsee hyvin ravintolasalin kautta pyörätuolihissillä.

Sama luiska johtaa myös ravintolan ohi takaovelle, josta pääsee Grandin pääaulaan. Tämä ovi on ensisijaisesti käytössä, kun ravintola on suljettu. Pyydämme sopimaan järjestäjän kanssa, kun haluat käyttää takaovea.

Porrashissi johtaa pääaulasta toiseen kerrokseen, jossa sijaitsevat Grand-sali, lämpiö ja kabinetit.

WC-tilat
Pääaulassa sijaitsee esteetön unisex-WC. Kaksi pienempää naisten ja kaksi miesten WC-tilaa sijaitsevat toisessa kerroksessa.

Grand-sali
Salin vasemman sisäänkäynnin kautta pääsee esteettömästi parketin ensimmäiselle riville, johon varaamme paikat pyörätuoleille tarpeen mukaan. Salin ovikynnys on noin 2 cm.

Kabinetit ja lämpiö
Kabinetit ja lämpiö ovat saavutettavissa Grandin aukioloaikoina. Muina aikoina sopimuksen mukaan. Kaikissa kabineteissa on noin 2 cm korkuiset ovikynnykset.

Opaskoirat ovat tervetulleita.

Lisätietoja:
ma-pe klo 10-17 puh. 019-582 002 tai luckan@grand.fi