Kulttuuritalo Grand haluaa tarjota näyttelytilaa niin ammatti- kuin amatööritaiteilijoille. Taidenäyttelyä toivovat henkilöt hakevat näyttelyaikaa ja raati valitsee taiteilijat.

 

Hakemukset vuodelle 2018

Hakemukset vuoden 2018 näyttelylle tulee olla Grandissa viimeistään 30.9.2017.

Hakemuksen voi tehdä kirjeitse ja/tai jättää osoitteeseen Kulttuuritalo Grand, Piispankatu 28, 06100 Porvoo, tai sähköpostitse osoitteeseen luckan@grand.fi. Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee ilmetä hakijan nimi ja yhteystiedot sekä minkälaisesta näyttelystä on kysymys sekä toivomus näyttelyn ajankohdasta. Lisäksi hakemukseen liitetään CV sekä kuvaesimerkkejä taiteilijan töistä.

Raati

Raati muodostuu seuraavista henkilöistä: Leena Stoltzmann, Porvoon Taidekoulun rehtori,  Ulrica Stråhlmann, Kulttuuritalo Grandin talous & näyttelyvastaava, Anne Laitinen, Sipoon kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikapäällikkö sekä Birgitta Palmqvist, Kulttuuritalo Grandin toiminnanjohtaja.

Päätös

Tieto valinnoista ilmoitetaan lokakuun lopussa 2017.

Näyttelytila

Näyttelytilana toimii Grandin aula, jonka aukioloajat ovat arkisin klo 12-18. Muut ajat sopimuksen mukaan. Sisääntulotila tarjotaan ensisijaisesti lasten- ja nuorten näyttelyille. Grand on suljettu joululomien ja heinäkuun ajan. Grand ei veloita tilavuokraa, mutta myydyistä töistä maksetaan Grandille myyntiprovisio, josta sovitaan erikseen.

 

Lisätietoja:
Ulrica Stråhlmann, ulrica.strahlmann@grand.fi, puh. 019 582 002 tai 040 5433 983