• 019 582 002
  • luckan@grand.fi
  • MA - PE: 12:00 - 18:00

Talent Factory Borgå

Talent Factory är ett talangevenemang för östnyländska ungdomar som är yngre än 29 år.

Talent Factory 2017 final

Finalen är lördagen den 2.12. kl. 18–21 i Kulturhuset Grand. Under kvällen kommer vi att se en show med ungdomar, en jury bestående av scenkonstproffs ger respons över uppträdandena. Kvällen avslutas med ett uppträdande av Maxzilliacusmagic, som kom på första plats i fjol. Biljetter 5 €, vid dörren fr.o.m. kl. 17.

Anmäl dig till uttagningen

Vilken är din talang? Vilken färdighet har du, har du hållit på med någon hobby länge? Är du skicklig på att dekorera kakor, studsa boll, fälla käglor eller göra många piruetter i rad? Populära grenar och grenar som varit med tidigare år är bänd, dans, teater, solosång, cirkus, stand up, hunddans, akrobati, magi och poledance.

Du kan delta ensam eller i grupp, max 10 min. I finalen uppträder deltagarna med samma show som i uttagningen. Anmälningstiden börjar den 2.10 kl. 10 och går ut den 2.11. Arrangörerna kontaktar alla, som anmält sig med.

Uttagningen arrangeras den 15 och 22.11 i ungdomslokalen Zentra. Arrangörerna ansvarar för uttagningen. Det är avgiftsfritt att delta som uppträdare.
Välkommen med!

Anmäl dig med och uppträda här (länken öppnas den 2.10 kl. 10)

Facebook: @Talent Factory Porvoo

Arrangörer: Borgå ungdomsfullmäktige, Borgå stads kultur- och fritidstjänster och Porvoon ammattiopisto


Event Booking Form

About Post Author

Grand Ida